Naudas atgūšanai nepieciešamie dokumenti

Mūs tagad  var atrast:

 medrefund.co.uk


Lielbritānijas likumdošana nosaka, ka ikvienam Lielbritānijas pastāvīgajam iedzīvotājam jābūt pieejamiem NHS sniegtajiem veselības aprūpes pakalpojumiem. Ja vēlies ārstēties Latvijā, Lielbritānija var atmaksāt iztērēto naudu, taču Tev vajadzēs pierādīt savu pastāvīgo dzīvesvietu un medicīniskajiem pakalpojumiem iztērēto naudu.
Vispirms ir vajadzīgs NHS numurs, ja tāda nav tad būs nepieciešams pastāvīgās dzīvesvietas apliecinājums kā: bankas izziņa (bank statement), īres līgums (tenancy agreement) vai komunālo pakalpojumu rēķins (utility bill), taču ne mobilā telefona rēķins.
Lai atgūtu par medicīniskajiem pakalpojumiem iztērētos līdzekļus, vajadzēs arī čeku vai citu maksājumu apliecinošu dokumentu ar Taviem rekvizītiem (vārdu, uzvārdu, personas kodu). Ja šajā dokumentā saņemtā palīdzība nav precizēta (t.i., atzīmēta vienkārši kā „zobārstniecības pakalpojumi” vai „medicīnas pakalpojumi”), vajadzēs arī izrakstu vai citu dokumentu ar precīzāku informāciju par saņemtajiem pakalpojumiem.
Šiem dokumentiem ir jābūt angļu valodā vai tulkotiem tulkošanas birojā (notāra apstirinājums nav oblgāts). Latvijā ir vairākas ārstniecības iestādes, kuras var izsniegt dokumentus arī angļu valodā. Mēs sadarbojamies ar privāto klīniku aliansi Baltic Care, tāpēc šajās klīnikās visi nepieciešamie dokumenti tiks nokārtoti ātri un bez sarežģījumiem.
Šaubu gadījumā ziņojiet raksti krasoarn@gmail.com vai zvani 07999090728.

No comments:

Post a Comment